Höps etsii uusia pelaajia

Laji on puulaakijalkapallo,puulaakikaukalopallo, joukkueen kotipaikka on Oulu, Hönttämäki ja pelattava sarja Kiekko-Haukat (futis) OEK (kaukis). Joukkueeseen kuuluu 47 jäsentä ja kalenterissa on 2 tulevaa treeniä tai peliä.

HÖPS -90 saattaa tarvita kausikohtaisesti pelaajia, meriiteillä ei hirveästi ole väliä. Kysy "managerilta" lisää, jos alkaa kiinnostamaan. HÖPS:n Nimenhuuto on yhteinen molemmille lajeille kaukis ja pulitsu. Voit osallistua jompaan kumpaan lajiin taikka molempiin, riippuen myös pelaajatilanteesta. Höpsistä osa vetää lonkkaa kesän ja toinen puoli talven :D. Tervetuloa tutustumaan toimintaa! Tsekkaa infot ja yhteystiedot www.höps.fi (naputa www-osoite suoraan selaimeen. Tähän Nimenhuudon tekstikenttään lisätty www-osoite ei toimi)

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 24 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Höps: kokoonpano