Höps etsii uusia pelaajia

Laji on puulaakijalkapallo,puulaakikaukalopallo, joukkueen kotipaikka on Oulu, Hönttämäki ja pelattava sarja Kiekko-Haukat (futis) OEK (kaukis). Joukkueeseen kuuluu 45 jäsentä ja kalenterissa on 1 tulevaa treeniä tai peliä.

HÖPS -90 saattaa tarvita kausikohtaisesti pelaajia, meriiteillä ei hirveästi ole väliä. Kysy "managerilta" lisää, jos alkaa kiinnostamaan. HÖPS:n Nimenhuuto on yhteinen molemmille lajeille kaukis ja pulitsu. Voit osallistua jompaan kumpaan lajiin taikka molempiin, riippuen myös pelaajatilanteesta. Höpsistä osa vetää lonkkaa kesän ja toinen puoli talven :D. Tervetuloa tutustumaan toimintaa! Tsekkaa infot ja yhteystiedot www.höps.fi (naputa www-osoite suoraan selaimeen. Tähän Nimenhuudon tekstikenttään lisätty www-osoite ei toimi)

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 8 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Höps: kokoonpano